A fűszeres koszorú formázása

  Bejegyzés   -   Nincs hozzászólás

A Fűszeres koszorú receptjét itt találod:

1. A megkelt tésztát nyújtsuk ki egy kb. 45 x 30 cm-es téglalapra, majd a fűszeres gyümölcsös tölteléket osszuk el rajta egyenletesen.

DSCN7905

2. Szorosan tekerjük fel.

DSCN7909

3. A két végét illesszük össze úgy, hogy egy gyűrűt formáljunk belőle.

DSCN7916

4. Egy éles késsel körbe vagdossuk be a tésztát, mintha 3 cm széles szeletekre szeretnék vágni, de figyeljünk arra, hogy belső felén ne vágjuk át a tésztát.

DSCN7918

5. Ezután minden szelet külső részét fogjuk meg, egy kicsit húzzuk ki,  és óvatosan fordítsuk el. Így láthatóvá válik a vágás és egy köríven helyezkednek el a szeletek legyező alakban.

DSCN7921

 

 

Kategória: Általános, Jó tudniCimkék:

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás