Kategória: Húsok

Skót tojás fűszeres burgonyával

A Skót tojás tulajdonképpen egy főtt tojás valamilyen fűszerezett, darált húsos burokban, amit ezután a hagyományos módon kirántunk. Nagyon gyors és nagyon finom kaja, amit mindenképpen érdemes kipróbálni.

Beküldte Gergely Gy.

Sörben sült kacsa

James Martin tippje alapján:" Süssük jó ropogósra a kacsát, míg a húsa szinte lemállik a csontjáról." Ez a recept kitűnő és a tipp bevált. A sörben sült kacsa szaftos és nagyon omlós, igazi konyhasiker!

Beküldte Márta

Sült oldalas káposzta ágyon

Megunhatatlan főétel. Szaftos, puha, kitűnő sült káposzta körettel, mely a hús szaftját magába zárja. Húsevők imádni fogják.

Beküldte Márta

Kacsamáj pástétom

Az saját kezűleg készített kacsamáj pástétom nagy előnye, hogy könnyű elkészíteni, biztosan nem tartalmaz semmiféle tartósítószert és nagyon finom reggeli.

Beküldte Márta

Grillezett tarja gorgonzolás-gomba mártással

Az észak-olasz gorgonzola a kéksajtok családjába tartozik, pikáns egyedi íze sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Kedvencünk mártásként elkészíteni, egy finom grillezett hús mellé. Ez az étel elegáns, igazán vendégvárásra született.

Beküldte Márta

Kacsamájjal töltött gombafejek

Egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom étel, amely vacsorának vagy vendégvárónak is tökéletes. A kacsamáj a gomba és a petrezselyem verhetetlen együtt, amely hamar mindenki kedvencévé válik.

Beküldte Márta

Kapribogyós-gombás pulykacsíkok

Ez a tejszínes-gombás kapri bogyós ragu amellett hogy nagyszerű finomság egy gyors vacsorának is tökéletes. A kapribogyó kicsit savanykás pikáns íze nagyon jól passzol a füstölt szalonnához, amelyet a tejszín és pulykamell szépen egyensúlyba hoz.

Beküldte Márta

Laskagombával töltött pulykamell, baconbe tekerve

Egyszerű zsemlés töltelék, melyet megbolondítunk laskagombával. Az illata önmagáért beszél. Ez az étel könnyű, zsírtalan, ugyanis a pulykamell filé önmagában száraz hús, így a legtökéletesebb módja ha megtöltjük. Mutatós, szeletelve tökéletes vendégváró étel.

Beküldte Márta

Körtés-sajtos pulykazseb diós bundában

A körte, a sajt és a dió a pulykamellel párosítva alapból egy nagyon finom variáció és ez az étel bármilyen ünnepi asztal egyik fogása is lehet. Egy kis odafigyeléssel simán össze lehet állítani, és a "titkos összetevőtől" a férfiemberek is szeretni fogják.

Beküldte Gergely Gy.

Rakott tarja brokkolival és sajtos besamel mártással

Tartalmas vacsora a hideg téli estékre, vagy akármikorra. A sajtos besamellel sült brokkoli pedig megfelelően lágyítja a fűszeres sült tarja ízét.

Beküldte Márta

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás