Cooking Method: Főzés

Cook-a-leekie, a hagyományos skót csirkehúsleves

Ezt a hagyományos skót csirkehúslevest ugyanúgy gyógyító erejűnek tartják a hazájában, mint mi a saját húslevesünket. Alapból póréhagymával és aszalt szilvával készül, ezt dobjuk fel még egy kicsit. A szokatlan hozzávalóktól nem kell megijedni, egy nagyon finom, karakteres ízű, tartalmas leves, amelyik tényleg jól illik a hideg napokra.

Beküldte Gergely Gy.

Grillezett tarja gorgonzolás-gomba mártással

Az észak-olasz gorgonzola a kéksajtok családjába tartozik, pikáns egyedi íze sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Kedvencünk mártásként elkészíteni, egy finom grillezett hús mellé. Ez az étel elegáns, igazán vendégvárásra született.

Beküldte Márta

Benedek tojás

A klasszikus reggeli buggyantott tojással, baconnal, hollandi mártással angol muffinban. A pletyka szerint a Benedek tojást egy wall street-i tőzsdeügynöknek köszönhetjük, aki másnaposság ellen rendelte ezt az összeállítást.

Beküldte Márta

Kapribogyós-gombás pulykacsíkok

Ez a tejszínes-gombás kapri bogyós ragu amellett hogy nagyszerű finomság egy gyors vacsorának is tökéletes. A kapribogyó kicsit savanykás pikáns íze nagyon jól passzol a füstölt szalonnához, amelyet a tejszín és pulykamell szépen egyensúlyba hoz.

Beküldte Márta

Körtés-sajtos pulykazseb diós bundában

A körte, a sajt és a dió a pulykamellel párosítva alapból egy nagyon finom variáció és ez az étel bármilyen ünnepi asztal egyik fogása is lehet. Egy kis odafigyeléssel simán össze lehet állítani, és a "titkos összetevőtől" a férfiemberek is szeretni fogják.

Beküldte Gergely Gy.

Rakott tarja brokkolival és sajtos besamel mártással

Tartalmas vacsora a hideg téli estékre, vagy akármikorra. A sajtos besamellel sült brokkoli pedig megfelelően lágyítja a fűszeres sült tarja ízét.

Beküldte Márta

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás