Cooking Method: Sütés

Erdei gyümölcsös tejes pite

Könnyű nyári csemege, frissen és hidegen is nagyon finom. Nem krémes, édes hanem savanykás,gyümölcsös.

Beküldte H.Andi

Szalagos fánk

Ki ne szeretné az illatos, puha fánkot sárgabarack lekvárral? A kelt tészta kedvelők álma, a citrommal, rummal meglocsolt tészta, amit a kelesztés után az utasításokat pontosan betartva kell sütni. A végeredmény magasra kelt, szalagos fánk és nem csak farsangra.

Beküldte Márta

Cseresznyés sajttorta

Mascarpone, sajtkrém és a cseresznye kombinációja. Semmi vajas krém, könnyű elkészíteni és nincs az a mennyiség ami el ne fogyna ebből a nyári finomságból. Közepén extra adag cseresznye öntet ami átszivárog a sajtkrémbe.

Beküldte Márta

Rákóczi-túrós

Linzertésztából készülő finomság, amely a baracklekvár, a túró és a citrom töltelékével varázsol el minket és ráadásul a tetejére a felfőzött tojásfehérje hab egy extra élményt nyújt. Estére, reggelre bármikor jóleső finomság. Előnye, hogy nem vajas krémből készül.

Beküldte Márta

Skót tojás fűszeres burgonyával

A Skót tojás tulajdonképpen egy főtt tojás valamilyen fűszerezett, darált húsos burokban, amit ezután a hagyományos módon kirántunk. Nagyon gyors és nagyon finom kaja, amit mindenképpen érdemes kipróbálni.

Beküldte Gergely Gy.

Sörben sült kacsa

James Martin tippje alapján:" Süssük jó ropogósra a kacsát, míg a húsa szinte lemállik a csontjáról." Ez a recept kitűnő és a tipp bevált. A sörben sült kacsa szaftos és nagyon omlós, igazi konyhasiker!

Beküldte Márta

Halas taco

Ez a recept nagyon gyorsan elkészíthető, bármilyen fehér húsú tengeri hal jó hozzá és nagyon finom. Legyen szó egy könnyű vacsoráról, vagy egy kis vendégváró falatról, mindenképpen jó választás.

Beküldte Gergely Gy.

Ricottával és darálhússal töltött kagylótészta

Egy olaszosan elkészített paradicsomos, darált hússal vagy akár ricottával töltött tészta, amely igazán gyorsan elkészíthető és mutatós étel. A töltelék ezeken kívül bármi más is lehet, kreativitásunktól függően.

Beküldte Márta

Képviselő fánk

A klasszikus képviselő fánkot mindenki szereti. A szükséges alapanyagai nem túl drágák, az alapját képező égetett tésztát pedig tényleg nem nehéz elkészíteni, inkább a sütése során kell odafigyelni és betartani néhány szabályt.

Beküldte Gergely Gy.

Sült oldalas káposzta ágyon

Megunhatatlan főétel. Szaftos, puha, kitűnő sült káposzta körettel, mely a hús szaftját magába zárja. Húsevők imádni fogják.

Beküldte Márta

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás