Cooking Method: Sütés

Ropogós sajtos kifli

Ez a kifli tényleg olyan, mint a gyermekkorunk békebeli foszlós kiflijei. Lehet sajtos, sós, köményes, a siker abszolút garantált a család körében.

Beküldte Gergely Gy.

Kovásszal készült gyökérkenyér sült hagymával

Szerintem ez a fajta kenyér nagyon finom, és viszonylag könnyen el is készíthető, lévén hogy nem kell dagasztani. Ez a kenyér a kovásztól meglepően könnyű, az íze pedig régi kenyerek ízét és illatát idézi.

Beküldte Gergely Gy.

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás