Konyha: Görög

Görög fetás spenótos háromszög, a Spanakopita

Megmondom őszintén a spenótot a megszokott főzelék formájában nem szeretem. Szerencsére nem csak abban a formában lehet fogyasztani. Ezt a hagyományos ciprusi süteményt nagyon könnyű elkészíteni, és amellett, hogy a spenótfogyasztás is pipa még finom is. A töltelékek pedig ízlés szerint variálhatók is.

Beküldte Gergely Gy.

Tönkölybúzás olívás kenyér

Ízletes, fűszeres kenyér, amely nagyon jó a különféle szendvicsekhez. Frissen egy kis metélőhagymás sajtkrémmel egyszerűen kihagyhatatlan, többnapos szikkadt korában pirítva pedig isteni bruscetta alap.

Beküldte Gergely Gy.

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás