Top right text goes here.

Recept cimke: bagel

Teljes kiőrlésű Bagel

Ez a hagyományos péksütemény Lengyelországból származik, de igazán népszerű reggeli szendvicsalap az amerikai nagyvárosokban lett. A kicsit nehéz, sűrű belsejű, nálunk sokszor csak lyukas zsömleként emlegetett Bagel bármivel megtölthető, a sajtkrémes lazacos kapribogyós klasszikuson kívül bármilyen összeállítás lehetséges. Ez a recept pedig tényleg egyszerű és elronthatatlan, a végeredmény pedig egy hihetetlenül finom péksütemény.

By Gergely Gy.

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás