Top right text goes here.

Recept cimke: gomba

Grillezett tarja gorgonzolás-gomba mártással

Az észak-olasz gorgonzola a kéksajtok családjába tartozik, pikáns egyedi íze sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Kedvencünk mártásként elkészíteni, egy finom grillezett hús mellé. Ez az étel elegáns, igazán vendégvárásra született.

By Márta

Kacsamájjal töltött gombafejek

Egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom étel, amely vacsorának vagy vendégvárónak is tökéletes. A kacsamáj a gomba és a petrezselyem verhetetlen együtt, amely hamar mindenki kedvencévé válik.

By Márta

Kapribogyós-gombás pulykacsíkok

Ez a tejszínes-gombás kapri bogyós ragu amellett hogy nagyszerű finomság egy gyors vacsorának is tökéletes. A kapribogyó kicsit savanykás pikáns íze nagyon jól passzol a füstölt szalonnához, amelyet a tejszín és pulykamell szépen egyensúlyba hoz.

By Márta

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás