Top right text goes here.

Recept cimke: házi kenyér

Az én házi kenyerem

Ez a kenyér recept jó néhány átalakításon átesett, mire ezt a jól bevált és gyakran sütött változatot elértem. Viszont annak ellenére, hogy teljes kiőrlésű liszttel illetve rozsliszttel készül, egyáltalán nem sűrű a belseje, hanem inkább könnyű lukacsos. Az íze is nagyon finom, arról nem is beszélve hogy egy hét után sem esik szét.

By Gergely Gy.

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás