Top right text goes here.

Recept cimke: kenyér

Az én házi kenyerem

Ez a kenyér recept jó néhány átalakításon átesett, mire ezt a jól bevált és gyakran sütött változatot elértem. Viszont annak ellenére, hogy teljes kiőrlésű liszttel illetve rozsliszttel készül, egyáltalán nem sűrű a belseje, hanem inkább könnyű lukacsos. Az íze is nagyon finom, arról nem is beszélve hogy egy hét után sem esik szét.

By Gergely Gy.

Tönkölybúzás olívás kenyér

Ízletes, fűszeres kenyér, amely nagyon jó a különféle szendvicsekhez. Frissen egy kis metélőhagymás sajtkrémmel egyszerűen kihagyhatatlan, többnapos szikkadt korában pirítva pedig isteni bruscetta alap.

By Gergely Gy.

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás