Top right text goes here.

Recept cimke: kovász

Francia típusú kovászos parasztkenyér

Ehhez a kenyérhez egy Kansas-i pék, bizonyos Thom Leonard falusi francia kenyere szolgált alapul. Ez a változat igazából csak a lisztkeveréket és a kovászt tartotta meg, viszont a végeredmény azt hiszem kifogástalan, "igazi kenyér" lett.

By Gergely Gy.

Kovásszal készült gyökérkenyér sült hagymával

Szerintem ez a fajta kenyér nagyon finom, és viszonylag könnyen el is készíthető, lévén hogy nem kell dagasztani. Ez a kenyér a kovásztól meglepően könnyű, az íze pedig régi kenyerek ízét és illatát idézi.

By Gergely Gy.

A webhely a tökéletesebb működés érdekében cookie-kat használ. (További információ)

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás